ProjectenFrankrijk

The Book

Het beste van 7 jaar bloggen nu gebundeld in een boek.Bestellen?

Meer info vind je op
Boekenbestellen.nl

 

Facebook

Volg alle acties en updates rondom 'the book' op Facebook.


 

 


 

 

 
Projecten
 
De Verwonderdag

Toen ik in 2007 bezig was de verwonderdag te organiseren vroeg mijn accountant naar de verwachte opbrengsten. Ik vertelde dat deze in het beste geval € 0 euro zouden bedragen. De dag was namelijk gekoppeld aan een goed doel en wanneer de dag in de plus zou eindigen zou de meeropbrengst naar CliniClowns gaan.

In het slechtste scenario zou de verwonderdag echter wel € 15.000 verlies kunnen opleveren. Een toplocatie heeft nu eenmaal een bijhorend prijskaartje.   
Toen mijn accountant mij met een verbaasde blik aankeek wist ik dat het een goed project was:
De 1e verwondering was al daar... ;-)

De Verwonderdag vond plaats op 12 april 2008 en bestond uit een bijzondere cocktail van sprekers, acts en cabaret. 
Het sprookjesachtige Fort St. Gertrudis in Geertruidenberg zorgde voor een goede ambiance.
Sprekers als Remco Claassen, George Parker, Anatol Kuschpèta en Patty Harpenau gaven de dag een mooie line-up; En cabaretiers Michiel Peereboom & Felix Klaar zorgden voor  de rode draad door het thema met intelligente humor te benaderen.

De bezoekers waren na afloop eveneens heel enthousiast over het concept. Alleen bleek ik als organisator, zoals mij wel vaker overkomt, iets te optimistisch te zijn geweest over het aantal bezoekers: Het werden er 70... in plaats van de begrote 400 bezoekers. 
Daarmee werd de Verwonderdag een weliswaar leuke maar ook hele dure les en is het mede daarom bij slechts één Verwonderdag gebleven. De Verwonderdag dus!

Website Verwonderdag